Kackerlackorna kan äta allt!

Vad äter kackerlackor? Det är en fråga du ställer då du har upptäckt en i ditt hem. Du vill ju veta om kackerlackorna kommer att vara en fara för dina möbler. Svaret är att det kan de vara. Det är också därför som det är så viktigt att undvika att kackerlackor ens tar sig in i hemmet.

När de väl är i ditt hem ska du veta att det blir svårt att bli av med dem och du kan få lägga många månader på att aktivt bli av med kackerlackor.

Hur kan kackerlackor förstöra möbler?

Om du har möbler av läder, linne eller ylle ska du veta att det här är material som kackerlackorna kan ge sig på. Detta särskilt då du försluter maten du har i ditt kök. Kackerlackan är en allätare. Den gillar torr och blöt mat. Den bryr sig inte om bäst före datum och mumsar gärna på allt ruttet som finns i dina sopor eller i en kompostlåda.

Det är när maten i köket är slut som de tar sig vidare till produkter av tyg, läder eller papper. Det här kan ge dig stora problem om du inte håller undan. Ett sätt att motverka detta är att använda produkter som motar bort kackerlackorna omkring dina möbler.

Samtidigt som du behandlar mot kackerlackor kan du städa med produkter som har ämnen de inte gillar. Det här är bra att tänka på. Missa inte att kackerlackan avger ett sekret som luktar illa. På så vis kan de totalt förstöra din inredning.

Recension av Nomus

Vänd dig till Nomus för att få hjälp med skadedjursbekämpning. Nomus jobbar med tyngre jobb och klarar av sanering för lanbruk och industri. Dessutom kan de

Läs mer »

Recension av Polygon

Polygon gör hela jobbet. De har utrustningen och kunskapen som krävs för att hitta läckor, mäta fukt och göra något åt saken. Dessutom kan de jobba

Läs mer »